Většina!ANXI · Černošské jídlo na špičce jazyka!

Tip jazyka · úzkosti

Tomel (tomel)

Město Chengiang Hou’an

Hou’an ve městě Chengxiang

Hou’an tomel ovoce je slavný.Ve skutečnosti je místo výroby úzkosti nejen muž v Hou’anu.Hou’an tomel má měkkou texturu a lahodnou chuť;

Tomelmony jsou vysazeny před domy v předním domě Hou’an Brick Village.Pěstování stromů tomelů a zpracování ovoce točiny mají také velké množství praktických zkušeností.Vesnice kultivuje sazenice tomelů ze dřeva a dětské manželství, příbuzní a přátelé se šíří do nedalekých vesnic a rozšiřují se na několik měst v ANXI.Zpracované tomely jsou na trhu velmi populární.

rýžová mouka

jezero

jezero

Hutou rýžové nudle jsou tradiční speciality v jezeře.Hlava je jezera s krásnými horami a řekami.Podle historických záznamů, kolem 29. ročníku Jiajingu (1550) v dynastii Ming, začal Yang Shuangli produkovat Yang Shuangli, roh černošské čtvrti Huyi (nyní roh tří černošských čtvrtí Tangtou Village) a Historie více než 450 let.Většina farmářů ve Fushou, Tangtou, Qianshan, Ximei a dalších vesnicích nyní žije po generace rýžových nudlí.

Hlavní suroviny rýžových nudlí jezera jsou vysoce kvalitní rýže.Proces zpracování: hlavně 10 procesů, jako je rýže, namočená rýže, broušení, sušená, stiskla, stiskla, vařila, unášela vodu, prášek, sušení a balení.Jeho produkty jsou stejně bílé, jako je linie, tvrdý jako jaro a jemně vyráběné.Jezero -hlavové rýžové nudle jsou flexibilní, smažené a smažené, tvrdé, ale ne svíravé, volné, ale ne shnilé.

Slané bambusové střílení

jezero

jezero

Na festivalu Mid -Autumn se Lakes rádi napařejí solené bambusové výhonky.Solené bambusové výhonky se skládají ze dvou částí: vnější kůže a náplní.Hlavními surovinami vnější kůže jsou lepkavá rýže, fialová chryzantéma a hnědý cukr;Solené bambusové výhonky jsou sladké a něžné a náplň je slaná, sladká a slaná a vůně je voňavá.

sladový cukr

Dlouhá jáma

V dlouhé jámě

Maltóza je také známá jako „cukr“.Produkce má dlouhou historii.Říká se, že během dynastie Qing (1644 ~ 1661) byla produkce maltózy vyrobena v oblasti Changkeng a Hengyang, která byla produkována již více než 300 let.V roce 1950 mohla každá rodina v Xixi a Hengyang produkovat maltózu.Po roce 2000 se postupně vyvíjela z rodinných workshopů do velkých míst pro zpracování.

Proces maltózy je jedinečný a téměř úžasný.Je bohatý na velké množství cukru, který je sladký a chutný, chutný a teplý, vyživující Qi, posiluje slezinu a žaludek.Marketing produktů uvnitř i vně kraje.Podle legendy šel císař Qing dynastie na jih od Jiangnanu.Císař Qianlong byl šťastný a dal gongu.S otevřením gongů můžete cestovat do krajiny, abyste tento cukr uvedli na trh.

Taro taška

jezero

jezero

Taro taška je jedinečná občerstvení jezera.Taro taška se skládá ze dvou částí: kůže a nádiv.Hlavními surovinami kůže jsou bílá rýže a bílá taro;V srpnu lunárního kalendáře byl podzim vysoký a osvěžující.Taro tašky jsou slané a sladké.Foodies, kteří přišli brzy v časných ranných hodinách, bylo obtížné ochutnat lahodnost tašských tašek v restauraci, protože taška Taro byla prodána na ulici s popelnicí a nyní vstoupila do restaurace a restaurace.

Sušené okurky

Drak

V Longjuan

Úzkostné venkovské oblasti byly vždy bohaté na hořčici a téměř každá rodina se rozrostla, stala se hlavní zeleninou zemědělců, ale používá se jako hořčice produkovanou Dragon Guan v západní části ANXI.Longjuan hořčice má bílou hořčici, fialová (černá) hořčice atd. Kultivace má dlouhou historii a místní vesničany. ale jsou také prodávány na různá místa.

Longjuan Pickles jsou chutné a krásné, jedinečné v chuti, rozsáhlé, dobře známé.Může být vařen samostatně a může být smíchán s některými kořeními pro vaření polévky.V jižní oblasti Fujianů je mnoho restaurací v restauracích a je zde „okurky“, které se vaří sušené nakládané okurky a polotativní vepřové maso.

Cibule

jezero

jezero

Lake cibule je také druh občerstvení, které je pro něj obtížné ochutnat.Existují dva typy, jedna je zelená cibule rýže a druhá je zelená cibule pšenice.První z nich používá jako surovinu vysoce kvalitní bílou rýži.Ten používá pšenici a rýži jako surovinu.Při jídle nakrájejte na dušenou pupu (kriket rýže, kriket pšenice), aby se pěstoval asi 10 cm a 1,5 cm, a poté naneste vrstvu zlatého arašídového oleje a „šalotkový olej“ ze smažení je žluté. Odráží se, vůně je něžná a hladká, což je milované.

Bílý

jezero

jezero

Bai Yan se také nazývá „生产“.Po umytí a ponoření vyberte vysokou kvalitu bílé kadidlo s vysokou kvalitou a viskozitou Rovnoměrně si vezměte velkou a tvrdou, ale ne lepkavou velkou skupinu a poté použijte vyřezávané kruhové gangstery k tisku do kulaté bílé kufry.

Bai Yan se vyrábí ve všech částech Anxie, zejména v kvalitě hlavy jezera, takže se nazývá „Lake Baiyu“.Od roku 1990 se produkce bílé 量 nadále zvyšuje a styl byl inovativní.Bílé kukly prodávané na trhu mají celý kus i sekci.

Shanzhen Doudou

Vesnice Guanqiao Shanzhen

Ve vesnici Guanqiao Shanzhen

Shanzhen Doudan se vyrábí ve vesnici Shanzhen ve městě Guanqiao.Od vesnice Ming Hongwu (1368 ~ 1398) rozrostla vesnice velké množství fazolí, fazolí, sójových bobů, hrášku a dalších fazolí.Vesničané použili bohaté místní suroviny k vymýšlení a vytváření fazolových vláken (výroba fazolových vláken v rané době, běžně známá jako „fazole vlákna“, odtud název fazole).Nyní se vyrábí výroba fazolí, fazolí, sójových fazolí, hrášku atd.Hlavními řemeny jsou: rozdrtit všechny druhy fazolí do jemného prášku, přidejte určité procento čištění vody, promíchejte, krouží, rolí, hněte a řezu, posypeme sladkým bramborovým práškem, abyste vytvořili výrobky.Zejména pro procesy prášku a stohování.Produkt je bohatý na protein, nízký tuk, bohatý na různé vitamíny; Má jedinečnou chuť a velmi chutný.Po roce 1980 se produkce pokračovala v zvyšování a nejlépe -vzhledem k domácím a zahraničním trhům byly v jihovýchodní Asii upřednostňovány zahraniční Číňané.

Červená krajka

Drak

V Longjuan

„ANXI COUNTY CHRONICLE“ v Qianlongu z dynastie Qing: „Červená 粬, rýže je záležitost, může být vidět červené víno.“ 200 let.Červené cvrčky jsou hlavní suroviny pro vaření červeného vína. Červené a brilantní červené víno.Červené a víno produkované Long Juan byly vždy rodinnou dílnou, vynikající řemeslné zpracování a vynikající kvalita, takže se stala dlouhou Juanovou specialitou.Červené víno je měkké a sladké, s teplou a sladkou chutí a má výživu.Od roku 1978 se produkce Longjuan Red a Red Wine velmi vyvinula.

Longjuan velký dort

Velké koláče Longjuan jsou tvarovány jako kulatý měsíc, barva jako jantarová, tenká pleť, chutná plná vůně, nemají chuť.Toto je vysoké hodnocení lidských lidí, což je skutečně pravda.Jako masový koláč způsobuje, že lidé jsou tváře voňavé.

F

Penglai

V Penglai

„Chronicle hrabství ANXI“ v Qianlongu v dynastii Qing je hlavní suroviny, jako je čerstvý zimní meloun a bílý písečný cukr.Nejprve nakrájejte čerstvý zimní meloun na nosič s malým palcem, namočte jej do vápenné vody, omyjte ho vodou, několikrát jej opakujte, pak jej vložte do hrnce, přidejte bílý písečný cukr a vařte dohromady.Během procesu vaření musí být teplo ovládáno, aby se vytvořil vysoce kvalitní zimní melounový cukr.Zimní melounový cukr se vyrábí v celém kraji, ale velký zimní melounový cukr produkovaný Penglai je nejlepší kvalitou.Penglai velký zimní meloun byl vytvořen v září 1949 Liu Chongfa, Pengyu Street.Kromě toho je to dobrý produkt Zuo Yan a dárků.

Jarní dort

jezero

jezero

Lakers nazývají palačinky jako „jarní dort“.Jarní koláče svolněné SO se konzumují brzy v Qingmingu.Jarní koláče jsou rozděleny do dvou typů, jedna je vyrobena z broušení pšenice a druhá je vyrobena z jemné mouky.První z nich byl umlčen do pasty s pšenicí a nabral ji do pánve s malou lžičkou v dortu ve tvaru pánve, a pak dal vepřové kousky, kapající klíčky, bambusové výhonky a další výplně.Tento jarní dort je velmi žvýkací a má jedinečnou chuť.Ten je smíchán s jemnými nudlemi a vodou do měkké skupiny, drží ji na ruce a chytře a rychle se otřete do ohnivé odvar, aby vytvořil kůži jarního dortu.Tento druh jarního dortu je kulatý jako měsíc, stejně tenký jako papír, tvrdý jako kůže, a nemůže být kompetentní v non -Superior Technology. než ten první.

Náklady na jarním dortu lze určit podle každé osoby, vepřové kousky, pór, fazolové klíčky, bambusové výhonky, atd. Někteří také přidávají smažené mořské řasy, bílý písečný cukr nebo smažený arašídový prášek.Popularita jarního dortu je velmi zvláštní.Kung Fu na nože se nazývá kriket a technologie vaření je spálena pouze kombinací kungu Fu na noži a dovednosti vaření může jarní dort dosáhnout „populární“.

Oranžový červený dort

Karta „Chengzhen“

Karta „Chengzhen“

Značka Orange Cake „Chengzhen“ je produktem ANXI CHENGZHEN Food Co., Ltd., což je specialita předků, století -značka.Během období Guangxu v dynastii Qing (1875 ~ 1908) otevřel Guanqiao Chiling Lin Weibian (Word Jingyuan) obchod „Chengzhen“, aby vyvinul „Chengzhen“ oranžový dort.

Oranžový dort „Chengzhen“ je jedinečný, s přísným výběrem materiálů a sofistikovanou produkcí.Jeho hlavní suroviny jsou použití lepkavé rýže, rostlinného oleje, bílého pískového cukru, škrobu atd., Doplněné jinými složkami, které jsou vyrobeny vynikajícím zpracováním.Produkt je bílý, něžný a elastický v texturu, sladký a osvěžující, ale ne lepivé zuby, jedinečná chuť, bohatá výživa, vhodná pro staré i mladé.Zuo je slavný čaj a dárky od příbuzných a přátel, všechny jsou lepší a jsou milovaní lidmi a postupně se stávají slavnými dorty.S výměnou zahraničních Číňanů se postupně rozšířil do jihovýchodní Asie a užívá si vysoké pověsti.

Válec

jezero

jezero

Občerstvení hlavy jezera je první, kdo tlačí „Gui Roll“, až do restaurace, dolů z občerstvení, všechny se prodávají, které lze popsat jako elegantní a vulgární.V čele jezera je bohatá svátek nižší než nedostatek Guijuanu;Výběr jezer je vynikající a produkce je vynikající.Hlavními surovinami jsou vepřové maso, šalotky, krevety, sladký bramborový prášek, koření atd.Celá talíř barvy je žlutá a oranžová, vůně je voňavá a žvýkání je křupavé a křupavé, díky čemuž lidé způsobují chuť k jídlu.Pokud se jedná o specialitu černého octa a vesnice jezera Ouyang, bude chuť intenzivnější a chuť je obzvláště jedinečná.

Mnoho zámořských Číňanů žijících v zámoří, když šli domů jíst hlavu jezera, všichni si povzdechli: „Ochutnejte slavná jídla na světě a stále nemůžete zapomenout na rodinu v jeho rodném městě. I když si můžete koupit kriket, Není to tak dobré jako vesnice Ouyang. “

Baulfin

jezero

jezero

Podle legendy byl Huadou Baiyu vyroben v rané dynastii Qing a má historii více než 300 let.Hlava jezera je bílá a tenká, jako jsou sušenky, bílá textura, vynikající zpracování, rychlé vaření, hladký vchod, žádná chuť, je to dobré jídlo pro uvolnění léta a léta.

Hlava jezdí na vaření polévky.Po vaření je bílá a křišťálová a vonná vůně je velmi svůdná, takže ji lidé chtějí na první pohled; dobré jídlo.Hlava jezera je krásně zabalená a snadno se přenáší.

mandarinka

jezero

jezero

Dříve byl vyroben v městské čtvrti Changkeng a byl předán v kraji.Díky své zlaté barvě se nazývá „Zlatý“.Hlavními surovinami medových pomerančů jsou velké pomeranče a cukr.Pomeranče se vyrábějí v horských oblastech a jsou většinou divoké. zvlhčuje plíce a kašel.V původu je hlavní místo, zejména v Changkeng, Lantian, Xianghua a dalších černošských čtvrtích a nejlepší kvalitě.

Medové pomeranče jsou kulaté a krásné, zlaté a průsvitné, sladké a chutné, velmi atraktivní.Je předáván z generace na generaci.Ačkoli výstup není moc, prodává se dobře doma i v zahraničí.

Sušené fazole

Lian Doumi

Lian Doumi

Lian Dou Meidou se vyrábí ve vesnici Liaomei ve městě Guanqiao.Podle legendy začala produkce dynastie Qing (1796 ~ 1820) a má historii asi 200 let.

Liansou Meidan vždy dominoval rodinné workshopy.Dryan používá jako hlavní surovinu vysoce kvalitní sóji, s omítkou (nejčasnější halogen soli, nejlepší kvalita), osmiúhelníkovým atd.Jeho technologie zpracování je: mytí fazolí, namočené fazole, broušení, vaření, filtrování, držení (uvedení vhodného množství sádry), míchání a balení 8 práce.Její kobesky ve tvaru produktu, světle žlutá nebo bílá, je pevně přitisknuta rukama, a po putování se neobnoví původní tvar; .Produkt je dobře známý a dodávka je nedostatečná.Po roce 1978 byl výrobní proces dále vylepšen a výroba se velmi vyvinula.

You May Also Like

More From Author