Starověké město Xi’an je nyní internetové celebrity.Každá dovolená, tok lidí v Jihočínském moři shromažďuje, přicházejí a odcházejí, je nezbytný tok lidí v turistickém městě Xi’an.Kromě toho, že je další vizitka ve městě, také vidět osmý největší zázrak Qin Shihuang na světě.Jako starý shaanxi stále dobře vím, že cizinci chtějí ochutnat místní vlastnosti do Xi’anu.
Proč lze masové klipy na prvním místě a cizinci nikdy nepochopí lásku lidí Shaanxi.Měkká shnilá jemná vůně, mastné maso, libové maso není palivové dříví, horké vepřové maso, studené maso, křupavý kriket, stravování způsobí, že se lidé budou cítit šťastní, protože chuť je opravdu dobrá.Obecná cena masa je kolem deseti juanů!
Jako zvláštní svačinu.Liangpi v Xi’anu jsou asi tři typy: 1. Qishan válcovací nudle, 2. Hanyu horké nudle, 3. Qinzhen rýžové nudle liangpi.Mezi nimi je Qishan Rolling Noodles nejoblíbenější.Ve starověku byla zvlněná kožená kožená koženka pro jídlo v paláci.Jeho výběr kůže je vynikající, řemeslo je přísné, koření je zejména, chutná chladně a chutná, má vlastnosti buchty, měkké, studené vůně, horké a kyselé, chutné a chutné.
Když už mluvíme o jehněčích namočeních, lidé, kteří mají rádi, milují zlo, a existuje mnoho lidí, kteří to nemohou jíst.Samozřejmě, většina zahraničních lidí, kteří nemohou jíst skopové.Jehněčí pekárna je pěstovaná melodie, masová polévka je silná, šlachy jsou hladké, polévka je silná.Pro mě je v podzimním a zimním období v břiše namočená mísa horkého vzduchu a teplo tepla se může vznášet!V dialektu Shaanxi, „嘹 咋 用“!
Staří lidé Qin rádi jedí nudle v jejich kostech.Jako nejvýznamnější ze Shaanxi má historii více než 3 000 let.Horký horký olej rozstříkl vařené nudle, zavrčel a přišla vůně a jen se podíval na populaci.Pikantní je silná, nudle jsou hladké a síla je žvýkací, což je nekonečné.Jak se říká: „Nejím česnek, chuť je napůl menší“, s čerstvým tenkým česnekem kůže, kousnutím nudlí, ústí česneku, chuť je opravdu špatná!
V Shaanxi je to stejné jako nudle Qishan Zongzi, které mohou být srovnatelné s mastnými nudlemi.Qishan, pokladní země císaře muže, Wuhua Tianbao a lidí.Původ příjmení, tajemství knihy změn a magie drby zde byla;Rovněž vychovávala mnoho historických postav.Charakteristiky jídla jsou také jedinečné.Tyto nudle jsou štíhlé, silné a jednotné, Zongzi je čerstvé, červené oleje plovoucí nudle, příchuť polévky je horká a kyselá, houževnatost a osvěžující šlachy a může chuť ke slezině, když chuť není dobrá!
Pokud nejste od Shaanxi, budete mít pocit, že jméno je divné a nevíte, co to je!Když do Xi’anu přišli přátelé od zahraničních přátel, vzali je, aby vyzkoušeli něco nového.Teprve když jsem to viděl, věděl jsem, že je to úplně jiné než představivost.Hlava tykev, protože prasečí olej z tlustého střeva je silnější a tvar je jako tykev, takže se nazývá tykev.Základní suroviny hlavy tykev jsou vepřové tlusté střevo a vepřové břicho.Zákazníci, kteří přicházejí do obchodu, to musí udělat samy o sobě. zelenina.Při jídle je hladký a něžný, tuk, ale ne mastný a měkký!
Jako jedno ze slavných občerstvení Shaanxi je historie 600 let dostatečně dlouhá.Při výrobě čerstvých pohankových nudlí vložte do postele a po vaření je vařenou do teplé vodovodní povodí;V zimě to může být horké, léto může být chladné a má za následek posílení žaludku a chlazení tepla.Vyznačuje se vůní, dlouhými a světlými šlachami, kořeněnými a příjemnými, měkkými a chutnými!
Míchejte skupinu, druh jídla vyrobeného z kukuřičných nudlí.Přidejte povrch kukuřice do vroucí vody v nádobě a stáhněte míchání válečkem nebo velkou železnou lžičkou, dokud není rovnoměrně a lepkavá.V hrnci míchacího, zlatého a svůdného, přezdívaného „Huang Tuan“.Přidejte česnekovou vodu a můžete také přidat želé polévku, pórek nebo knedlíky vyrobené z brambor nakrájenou na a jehněčí pěnu a poté doplňte kořeněné oleje, nalévání česneku, okurky a octa.Kompaktní skupina chutná hladce jako ryby, horké a kyselé a v ústech je nádech fazolové chuti přetrvávající a dochuť je nekonečná.Skupina se také nazývá „Shuiwei City“.
Je možné, že těstoviny byly představeny dostatečně, ale nudle, které lidé, kteří přicházejí do Shaanxi, jsou nejvíce nudlí.„Nudle jako kalhoty“ mezi prvními deseti příšerami v Shaanxi se na to odkazují.Původ názvu je od začátku začátku, který byl převzat z „řeky Biang Biang“ (označované jako řeka Weihe), o které starý muž hovořil v minulosti.V ulicích a uličkách můžete vidět, že cizinci přitahují toto podivné slovo.S tolika tahy lze říci, že je to druh slova.Po jídle samozřejmě nemyslím.
„Babble jako víko hrnce“.Jako jedna z prvních deseti monster je původ helmy hrnců také dlouhý a má historii 2000 let.Podle legendy vymyslel Zhou Wenwang.Metoda „helmy Wenwang Pot“ je jednoduchá, prostřednictvím tří odkazů: nudlí, prázdné a pečení.Koření vyžaduje pouze trochu soli a kmínu a v podstatě udržuje původní vůni pšenice.Chuť je křupavá a sladká a není vyčerpávající.Kromě žvýkání pomalu a pomalu může být helma také namočena do mozku jehněčí polévky a tofu.Výsledkem je, že Shaanxiho slavný jehněčí, beanflower, hovězí a skopové atd.Nejběžnějším způsobem stravování je však nakrájet nově značkovou hrnčířku do trojúhelníku, promíchat desku červené a zelené kořeněné a jíst ji, zatímco je horké.
Výše uvedené je moje lahodné představení Xi’anu.Není snadné napsat článek!Doufám, že pomůžeme všem!