Údaje z Národního statistického úřadu ukazují, že v prvním čtvrtletí letošního roku činily příjmy z stravování mé země 1344,5 miliardy juanů, o rok -oročně o 10,8%.S různým rozvojem stravovacího průmyslu se nyní objevuje stravování „National Tide“.Prvky „Guo Chao“ jsou integrovány do jídel a tradiční kultury do dietní zkušenosti jako nová spotřeba hotspotu.
V pečivovém obchodě ve starověkém centru vesnice Zibo v Shandongu je mnoho turistů přitahováno charakteristickými národními trendy občerstveními.Tyto dim součet má nejen vzhled vysoké hodnoty, ale také velmi kulturní konotace.
V Luoyangu, Henan, se nedávno staly populárními do koláče se známými atrakcemi, jako je chrám Baima a další známé atrakce. Dědičnost a dobrý význam tohoto dortu.Například květina pivoňky znamená příznivý a bohatý a zelený bambusový les symbolizuje čistý a čistý a historické pozadí atrakcí je jasně zavedeno.
Kromě jeho jedinečného stylu je také propagována chuť. Starší lidé.
Youiru, turista v Zhangzhou, Fujian: Přišli jsme z Zhangzhou, Fujiana.
Od začátku letošního roku mnoho uživatelů hledalo na platformě hledat „Guo Chao Catering“, sledování hodnocení uživatelů, vyhledávání poznámek a travních „internetových celebrit“ obchodníků.Zároveň se počet obchodníků „National Tide“ na platformě zvýšil o téměř 500%rok -a objem kupní objednávky vzrostl o 550%; Rok „Nový čínský styl“ objem vyhledávání na platformě také dosáhl roku -na roční zvýšení roku -na roční zvýšení dosáhlo dosažení platformy. 200%a počet strategií poznámky se zvýšil o 184%.Počet „nových čínských obchodníků“, které se týkají obchodníků s stravováním, se zvýšil o téměř 300%rok -za rok a počet objednávek skupin se zvýšil o 80%.
Užijte si čas lahodné kultury jídla prostřednictvím jídla ve starověku a moderní době
Ministerstvo obchodu a dalších 9 oddělení nedávno vydala pokyny, aby vynaložily úsilí o inovování scénářů spotřebu stravování, zaměřením na zlepšení kvality stravovacích služeb a zdědění rozvoje vynikající čínské kultury stravování.V současné době se na mnoha místech v zemi objevilo mnoho restaurací s tématem „National Tide“.
Voda vlny Miao Miao, Wenmai Yosho.V restauraci u kanálu Tongzhou Tongzhou, zaměstnanec oblečený jako „Su shi“ s vlajícím rukávem, melodickým tónem a recitováním básní pro hosty.
Spotřebitel: Během toho okamžiku nás přineste pořád, nechte čínskou kulturu integrovat se do těchto chutných jídel.
Yang Lei, zástupce generálního ředitele obchodu Grand Canal Store v Pekingu, stravovací společnost v Pekingu: Prostřednictvím svitků, skládacích fanoušků a písničky CI Shi, aby zmocnila kulturní zážitek z stravování.Naše sazba sedadla se výrazně zvýšila a lobby je v podstatě plná a soukromý pokoj musí být vyhrazen po dobu jednoho týdne předem.
Nedávno byla v ohni restaurace v Nanjingu s tématem „Dream of Red Mansions“.Restaurace je plná prvků slavné knihy „Dream of Red Mansions“: na zdi je malován obraz Red Mansion Dream Dvanáct postav, jména dvanácti -názvy názvů a názvy „Daiyu spálených květin „Na láhvi k květu jsou vytištěny na snu„ Daiyu Frames “. Narážka.
Nejen vytvoření atmosféry, kreativity jídel, ale také na základě obnovení dvanácti jídel v původní knize a poté ji inovovala a prodlužovala: „Keqing Yama Pharmaceuticals a Mud Cake“, „Sestra Feng sestra Ham Loket „,“ Baodi Rouge Goose „a tak na jedinečných pokrmech s charakteristikami červeného sídla zde lze jíst.
Tato falešná květina je zde také podpisová mísa: „Daiyu Choir Flower“ vyrobená z rybího sametu.Teta Fang z Šanghaje zvláště miluje toto jídlo.
Teta Šanghajská turistická místnost: Neodvažuji se protahovat hůlky, když se mi to líbí, ze strachu z jeho porušení.Je to docela dobré, docela delikátní.
Kulturní kolize kuchyně srážkou s Guofengem a restaurací starověké rýmy se vyhledává
Prvek „National Tide“ má v stravovacím průmyslu dlouhou historii.
Ve více než 15 hodin je více než hodinu po jídle.
Tato stará čínská restaurace postavila ve třetím patře vzduchové nádvoří.Hosté, kteří přicházejí k jídlu, si mohou také objednat mezery a vybrat si mezeru a můžete také napsat nápis na pečenou kachnu, kterou si vybral.
Zhou Yanlong, generální ředitel stranického výboru sekretářka Catering Co., Ltd.: Doufám, že představím spotřebitelům velmi kreativní architektonické vlastnosti, jako je prodejní nádvoří.Představíme naše vynikající jídla a pekingskou dutinu a jingyun do Pekingu a země a dokonce i mezinárodní turisty, aby mohli zažít čínskou tradiční kulturu a ochutnat čínské tradiční jídlo.
V dnešní době se stále více a více stravovacích společností a potravinářských společností snaží komunikovat s tradiční kulturou, která také zahřívá další odvětví.Když reportér přišel do pekingské architektonické společnosti, designérský tým se setkal a kreslil kresby pro dekorační plán restaurace ve Wuhanu.Od začátku letošního roku bylo 80%jejich návrhových objednávek národní přílivové prvky.
Návrhář architekta Liu Daohua: Když navrhujeme, musíme se připojit k přírodě a propojit okolní prostředí.
Představujeme zobrazení a interakci tradičních lidových dovedností v prostoru stravování, integrujte čínské tradiční kulturní prvky, jako je stínové drama, malba a starověká architektura s tématem restaurací, a také otevírá nový růstový prostor pro spotřebu stravování.