Balení dílny potravy Panpan
Southeast Network 21. dubna (Fujian Daily Reportér Chen Yan a Zhang Ying) na trhu s neformálním potravinami s velikostí přes bilion juanů po celé zemi, Fujianské společnosti zabírají polovinu hor.S rozvojem hospodářského a sociálního a sociálního odvětví rychle rozšířil svůj trh a také se stal „rudým mořem“ s rozmanitějšími kategoriemi, větší poptávkou a konkurenceschopnější konkurencí.Jak vede v nové situaci vedení tradiční „vůdce“?
Jako jedna z předních společností v oboru je Panpan Food první, kdo nasadil inteligentní továrny a zelené továrny, přesouvá se z výroby potravin na „inteligentní výrobu“, což vede „kvalitní výroba“ s inovacími.Výsledky míry růstu složeného 15,36%za posledních šest let interpretovaly porozumění a praxi nové produktivity společnosti tradiční potravinářské společnosti.
Digitální moudrost, chléb je zdravější a chutnější
Potřebujete technologii 5G?Vizuální rozpoznávání AI, jak učinit chléb zdravější a chutnější?
V továrně panpan Food Jinjiang Economic Development (Wuli Garden) viděl reportér živou praxi digitální inteligence při výrobě potravin.
V roce 1996 byla založena v roce 1996 a v roce 2005 byla zakroužena „francouzským chlebem“
Francouzský chléb je zatím stále jedním z pěstů Panpanových.Na rozdíl od přeplněné workshopu však jsou dnešní chléb a pečení vzácné.
Na boku -in -Situ a Noodle Workshop, inteligentní elektronické měřítka přesně s suroviny, jako je mléko, vejce, mouka a další suroviny na „gram“, zasílané do maskovacího stroje z inteligentního investičního systému a také založily „“ Preventivní opatření (snižujte nebo eliminujte lidské chyby) “., Prevence materiálů a zmeškaných materiálů.
Poté, co je těsto otřeto a dosáhne standardu, lisovací stroj jej rozřezává na formování, návrat a držení.Nudle byly přenášeny do místnosti pro probuzení vlasů a pozadí automaticky zaznamenalo čas a bylo provedeno 90 -minutové standardní fermentace, aby se zajistila stabilní chuť.
Poté, co byly fermentovány, vstoupily nudle do trouby typu tunelu k pečení.Na výstupu z trouby detekuje vizuální detekce AI barvu produktu a automaticky odstraňuje produkty zakázáním.
Kvalifikovaný chléb je nasáván do chladicího dopravního řemenu vakuovým přísavným šálkem a vstupuje do procesu chlazení konfigurace systému čištění 100 000 GMP po dobu 9 minut chlazení …
Face, formování, probuzení, pečení, chlazení, balení, balení do skladu, je během celého procesu ručně kontaktováno 7 klíčových procesů.
Na produkční dynamice Kanban mimo workshop je „digitální dvojče“ této řady procesů uvedeno na velké obrazovce v reálném čase.
„V inteligentním dílně, prostřednictvím technologie 5G+Internet of Things, je dosaženo nejen inteligentní kontroly teploty a vlhkosti, ale výrobní prostředí je vždy udržováno na úrovni čištění 100 000 úrovně., Ať už se workshop očekává, ať už je to Zařízení je neobvyklé a spotřeba energie vodní energie a elektřiny.
V roce 2023 společnost Panpan Food investovala 12 milionů juanů do inteligentního výrobního semináře a zavedla umělou inteligenci, robotiku, internet věcí a dalších technologií. A stabilita kvality.
O rok později data vysvětlila výsledky.„Ve srovnání s rokem 2022 se míra dodání času na řádu zvyšuje o 65%, účinnost produkční synergie se zvýší o 35%, míra kvalifikace produktu se zvyšuje o 18%, náklady na manuální provoz se sníží o 11%a Rychlost detekce defektů se zvyšuje o 15%. “Zavedla se Bu Xianyong.
Toto není celý účel rozložení Panpanu „inteligentní výroby“.
Ve výstavní místnosti produktu si Bu Xianyong zvedl malý francouzský chléb a hrdě řekl: „Která továrna je tento chléb, kolik času je péct ven, a dokonce i kde mouka používá, což je dávka přidaná vejce .. Všichni víme. “
V současné době společnost Panpan prostřednictvím nezávislého rozvojového systému a sledovatelnosti produkce produkcí otevřela design, zadávání veřejných zakázek, výroby, skladování, logistiky a další vazby, vytvoření digitální inteligentní výrobní základny a vedení v realizaci sledovatelnosti produktu v tomto odvětví v tomto odvětví .
„V muzeu značky Panpan se nevyrábějí potraviny s vysokou kvalitou, nikoli zdravé nápoje.“Abychom si mohli uvědomit zdroj bezpečnosti potravin, vědecké produkce a štíhlé produkce, od roku 2015 začal Panpan „adoptovat první adoptory“, aby prozkoumal transformační cestu digitální inteligence, postupně se rozšířil na výstavbu 5G inteligentních továren a povýšen na továrna přidružená skupinou.
„Z pole, dodavatele, prodejci pro spotřebitele, celý proces celého procesu bezpečnosti a kontroly kvality a efektivní sledovatelnosti.“ centrum a prošel systém správy laboratoře CNAS, který byl uznán, aby zajistil, že každý spotřebitelé produktu jedí spolehlivější.
Zaměřte se na odpovědnost za inovace a praxi
Od oficiálního dodavatele pekingských zimních olympijských her a asijských her Hangzhou až po nadcházejícího čínského sponzora pařížských olympijských her, Panpan neustále získal čest tří hlavních sportovních akcí, což odráží sílu a kouzlo čínské potravinářské výroby.
V muzeu značky Panpan je řada produktů ohromující.Mezi nimi, panPan FD (zmrazený a suchý) obličej pro zimní olympijské hry v Pekingu během zimních olympijských her spotřeboval 520 000 barelů.
„Použijte technologii FD (Aerospace Frozen and Dry Technology) k odvodnění při asi 97%čerstvých ingrediencí ve vakuovém prostředí minus 30 ° C. Ve srovnání s tradiční technologií dehydratace je technologie FD nefrizovaná, přidána konzervační látky a výživa nebude přidána a výživa nebude přidána a výživa být ztracen.Výzkum a vývoj trvalo jen 3 dny, než prošel přísným testováním olympijského organizačního výboru, a stal se nejlepším jídlem, které vyhovovalo standardu zimních olympijských her.
Za rychlostí a kvalitou je iterativní upgrade potravinářské technologie, která také ukazuje výkonný dodavatelský řetězec, inovace a schopnosti technické rezervy Panpanu.
Kukuřice v Songyuanu, Jilin, na severovýchodě, Yam v Henan, brambory ve vnitřním Mongolsku, Betel Nut Taro in Changting, Fujian, quinoa v Qinghai, Černé fazole ve vesnici Xiaogang, Anhui … Panpan založil výsadbu surovin s velkým měřítkem suroviny. Základna v zemi a 18 továrnách.„Nejenže stavěl továrny po celé zemi a stavěl výsadbu a chov základny kolem továrny“, ale také koupil novozélandské mléko a máslo na původ původu, kokosové ořechy v jihovýchodní Asii a pšenici v Kanadě atd., Rozšiřte dodavatelský řetězec surovin do světa. “Řekla Song Chang Town.
„Síť je ve Fujianu, workshop je v zemi a je rozvíjen po celém světě.“ Jiangnan University.
„Pro rychlé -montorování příležitostných potravin je růst podpory inovací jednou z magických zbraní v tomto odvětví.“ Francouzský chléb, Meinye, ale také sušené dort a kokosové nápoje atd., Jsou inovativní výbušniny.Doposud má skupina 31 patentů na vynález, 109 praktických patentů a 266 patentů na vzhled.
V oblasti výstavy produktů jsem právě vyhrál cenu mezinárodní ceny 2024 (známý jako Global Oscar potravinářského průmyslu).“V toastu není trans -mastná kyselina, která se přidává s cukrem z mořských řas s nízkou sladkostí a bez zátěže.“
„Nová produktivita je vysoce kvalitní inovace a inovace musí držet krok s potřebami spotřebitelů.“ také přední společnost v oboru.
Pro zdraví a výživu jsou řešení Panpan „snížena“ a „zvýšení“: snižování, které se týká snížení zbytečných přísad v potravě;
Nízký sodík, nízký cukr, nízký olej, nízký tuk, bez trans -mastných kyselin … Efektivní ingredience se stávají trendem vývoje jídla nízký Laktan není rezistentní vůči bakteriím s bakteriemi kyseliny mléčné, syrové kokosové šťávy bez konzervačních látek, příchutí, pigmentů … stále více bohatých produktových řad, které odpovídají neustálému hledání potřeb spotřebitelů zdraví lidí.
„Dnes se nová produktivita kvality stává novou orientací vývoje podniku.“ produktivita potravinářské výroby.
Energetická a snižování spotřeby a rostoucí na zelenou udržitelný rozvoj
Panpan Changting Food Factory je národní zelená továrna.
Procházka v továrně je horní část závodu pokryta solárními fotovoltaickými deskami a kancelářská budova používá místní zesílené betonové materiály. jak je to možné.
Yan Wenhai, operační manažer, konkrétně představil malou technologickou transformaci pro troubu.Byl navržen Xu Meilinem, zaměstnancem pobočky pro výměnu Panpan, a získal cenu v soutěži o inovační soutěž národní technické reformy v potravinách Panpan.
V továrně rychlé sušení dílny v továrně se původní tuny zemního plynu spotřebovaly vyšší než průměr skupiny.„Přidávám přepážku na přímý komín, abych ovládal přebytečné teplo a dispergovací rychlost v troubě, a upravuji palebnou sílu tak, aby dodávala požadavky na teplotu procesu v troubě, aby se ušetřilo množství zemního plynu. Zpomalení ztráty tepelné energie a úspory zemní plyn.
Po transformaci klesla spotřeba zemního plynu v troubě z 36,6 kubických metrů/tun na 22 metrů krychlových/tun, což může každý rok ušetřit téměř 120 000 juanů pro větve.Pec 11 větví ve skupině lze zkopírovat a transformovat, což může každý rok ušetřit 1,32 milionu juanů z zemního plynu.“Ještě důležitější je, že obsahuje cihly pro vývojový koncept společnosti pro úsporu energie a snížení spotřeby, zelenou a nízkým zaklínačem.“
Tímto způsobem byly v posledních letech v posledních letech v posledních letech různé odvětví potravy Panpan nepřetržitě představovány a konkurovaly mezi sebou-
ANHUI XIAOGANG PACTORY zahájila centrální projekt inteligentní spotřeby energie v budově vědy a technologie.
V semináři pomalé rychlosti společnosti Shandong se používá použití technologie brambor a peelingu k ušetření 7,5%surovin a snížení množství úpravy pevného odpadu. systém každý rok;
V pobočce Jinjiang po úpravě smíšeného poměru zemního plynu a vzduchu dosáhne spalovací letadlo nejlepší stav spalování. , snižování oxidu uhličitého, oxidu uhličitého, oxidu a částice kouře jedí emise;
V pobočce Shenyang se pára vypouštěná z pomalého dílny získá do vytápění vody a vytápění koleje a kancelářské budovy;
V roce 2022, pobočka Anhui Luzhou dosáhla uhlíkovou neutralitu nákupem výměny uhlíku a stala se první továrnou na nulovou uhlík v potravinářském průmyslu mé země;
V roce 2023 byla dokončena zelená nízká karbonizační transformace 12 výrobních základů a byla zahrnuta do typického případu „Zpráva o rozvoji potravinářského průmyslu“ ministerstva průmyslu a informačních technologií.
Yan Wenhai řekl novinářům, že automatizace a inteligence výrobního procesu výrazně zlepšila efektivitu výroby a sníženou spotřebu energie.Zároveň Panpan také aktivně praktikoval technické vylepšení energetiky a snižování spotřeby, jako je použití zemního plynu k péči a snížení znečištění během výrobního procesu pečiva; 25%.
„Zelený a nízký karbonský a udržitelný rozvoj jsou zaslouženým smyslem nové produktivity a směr potravinové praxe Panpanu. Budeme i nadále zvyšovat investice na podporu zlepšování inovací v plném řetězci podniku a poskytovat ekologičtější produkty s vysokou kvalitou. Nechte masy jíst zdravěji, výživnější a zelenější.
Zpráva/zpětná vazba