Zúčastnilo se to zaměstnání 148 Sociální supervizoři potravin v Nanyangu

Město oficiálně zřídilo tým sociálních supervizorů potravin.To se poučilo z ceremoniálu jmenování a školení ze obřadu jmenování a školicího setkání dne 17. dubna ze obřadu jmenování a školení.

Uvádí se, že najatý sociální supervizor pochází ze všech oblastí života a oborů ve všech oblastech života ve městě, se širokým kontaktem a blízkým kontaktem s masy.Budou plnou hru roli „píšťalky“, objevují problémy v čase, naléhají na problémy s nápravou, aktivně propagují zákony a předpisy o bezpečnosti potravin a zdravý rozum, nutí praktikující potraviny, aby fungovali v souladu se zákonem, působí v souladu s předpisy s předpisy , a působí v integritě a zlepšuje povědomí lidí o bezpečnosti a ochraně práv.

Důležitou součástí práce na bezpečnosti potravin je posílení dohledu nad bezpečností potravin a sociálním dohledem a vytvoření dobré sociální atmosféry pozornosti, účasti a sdílení každého.Sociální supervizoři bezpečnosti potravin budou najati do práce, což bude stimulovat nadšení všech odvětví společnosti k účasti na správě bezpečnosti potravin, dále posílit úroveň bezpečnosti potravin a vytvořit vzorec bezpečnosti potravin.

You May Also Like

More From Author