Na americké verzi Zhihu je otázka: Proč je japonské jídlo mezinárodní než čínská kuchyně?Taková otázka nás překvapí.Žádný mezinárodní vliv?
Není obtížné najít čínskou restauraci v zemi, jako je západní jídlo ve Francii.
Odpovědi zahraničních netizenců nás však nejen souhlasily s tím, že japonská kuchyně byla více než čínská kuchyně.
Cizinci se domnívají, že japonská kuchyně má více mezinárodního vlivu než čínská kuchyně.
Druhým důvodem je, že japonská kuchyně integruje koncept vaření západního jídla.
Třetím důvodem je to, že čínská kuchyně je jídlo chudých!Důvodem jejich důvodů je, že výchozí bod čínské kuchyně je příliš nízký.
Nyní se díváme na tři důvody, které jsou uvedeny cizinci. Mezinárodně mezinárodně?
Pokud jde o článek 3, kdy to způsobuje, že lidé jedí jídla špatným jevem?
Lze čínské kuchyně získat v bohatých i chudých, nemělo by se to líbit?Stejně jako japonské jídlo v Evropě a Spojených státech to není jídlo, které si chudí mohou v Japonsku stále stejné. si to dovolit.
Je obtížné pochopit, že některá západní kultura je samozřejmě obtížná.
Například Američané a Kanaďané považovali ranou humrovi za špatná jídla a každý, kdo jí tyto potraviny jí, se bude dívat dolů.Chudí budou jíst v noci a pohřbené skořápky humrů v půdě v noci, takže je neobjeví sousedé.Někteří studenti opustí humrový oběd připravený jejich rodiči na cestě na cestě do školy, aby spolužáci nenalezli, že si je nemohou dovolit.
Například vepřové maso bylo v prvních dnech amerického vepřového masa jen černé otrokyně, jen oni ho mohli jíst.Dnes tato diskriminace potravin v západní kultuře stále existuje.
Dalším příkladem je slovní zásoba diskriminace potravy, která byla na Západě populární do současnosti.Není tedy těžké pochopit, že někteří obyvatelé Západu budou čínské jídlo považovat za jídlo chudých.