Ředitel ekologického prostředí Xiaogan navštívil průzkum kvality vody Roller River

Estimated read time 2 min read

13. dubna navštívil soudruh Wang Fei, sekretář skupiny strany a ředitel Ekologického a životního úřadu pro Xiaogan City, provincie Hubei District, aby prozkoumal kvalitu vody Rolling River.Městský úřad pro ekologii vody, komunální vodní ochrana a jezera, pobočka ekologického prostředí Xiaonan District, doprovázel návštěvu první monitorovací stanice pro environmentální monitorování a technický tým.

Výzkumný tým postupně prováděl terénní průzkumy zdroje sekce Xiaonan, hlavních přítoků (nádrže), luohe sanhe a těžkých rizikových bodů pro provádění polních průzkumů. Život a ekologie a zároveň předkládají požadavky na řízení znečištění, správu pobřeží, ekologické obnovy a další práci.

V dalším kroku bude správa malé pánve v okrese Xiaonan dodržovat „komplexní plánování projektu, správu správy věcí veřejných, vysoce kvalitní spiknutí znečištění, pečlivé spiknutí zdroje, in -in -in -in -in -in -in -in – Hloubkové spiknutí znečištění a provádění komplexního spiknutí “a zlepšení kvality vody. Zároveň podporujte kontrolu znečištění a ekologickou obnovu a podporuje integraci výroby, života a ekologického prostředí lidí v Malé povodí řeky Tolzi.

You May Also Like

More From Author