10 hlavních čínských větrných a opilých cestovních oblastí je po epidemii stejně krásné jako pohádka.

Estimated read time 14 min read

XiaodongjiangJe známý jako „rodné město fotografie“, což je jednoduše pohádka na Zemi než ten den a noc, mlha vznášející se v mlze od rána.Když byla rybářská loď červené lucerny poškrábána do středu řeky, božská lampa letící v mlze tančí před mlhou tančí a tančí, což vám dává divů podobný vílu!

(Toto je číslo Video Xiaobiana ~ Vítejte všem, kteří věnují pozornost!)

Maska Xiaodongjiang pocházela z „účinku teplotního rozdílu“. Poloviční -zastudová Jiang Wu se také stala čínskou nádhernou scénou.

Duchovní show jezera Dongjiang a kouzlo vody.Hory dynastie Zhou jsou všechny zelené hory.Voda v jezeře se dívá na tyrkysovou a tmavě modrou a krystal je jasný a čistý.

Souřadnice: 88, Dongjiang Yingbin Road, Zixing City, Chenzhou City, provincie Hunan

02 LUGU LAKE

Lugu Lake je známé jako země východní dcery, s jedinečnou rodinnou kulturou matek a jedinečným mosuem.Čistota Lugu Lake, krása jezera Lugu, se může podívat pouze na tvar.

Dohlédly se k dohledu jasné modré vlny a hory se odrazily ve vodě a dekorace modré oblohy nastínila obrázek podobný vílu.

Modrá a tichá voda jezera je nepředvídatelná.

V Lugu Lake je mnoho etnických skupin, z nichž většina je mosuo.Mosuo je jedinou mateřskou společností v Číně.Systém „manželství“ „neoženit se, neoženit ženu“.Lidé proto nazývají Lugu Lake „dceřinou stát“.Oheň spálil, desítky mladých mužů a žen Mosuo bojují kolem ohně.Mosuova sněhová sukně se jemně otáčí a okamžitě vás přitahuje také podivný národní styl.

Poté, co jsem viděl opojné jezero Erhai, viděl jsem ohromující Tengchong Ginkgo.Každý rok, bez ohledu na to, kdy jdete, existuje krásná scenérie, která si může udržet srdce lidí.

koordinovat:Křižovatka Yanyuan County, Sichuan a Yixian County, Yunnan

03 Lijiang

Lijiang, je vizitka Yangshuo.Plovoucí voda v horách, žádná voda, žádná hora.Jeďte lehkou lodí, odcházejte od řeky, jděte dolů po vodě a po cestě jsou podivné vrcholy sendvičovány, modrá voda přetrvává, stěnu zdi, voda plovoucí voda a scenérie.Cítit se skrytý v poeziiLoď chodí v horách a lidé jsou v malběUmělecké pojetí.

Řeka Lijiang na jaře nebo deštivý déšť nebo vítr a slunce, jaro je plná jara, hory se odrážejí v tyrkysových vodách, voda a hory se vznášejí, rybářské lodě jsou klidně a Jarní voda je plná poezie a malby.

Řeka Lijiang je podstatou Guilinovy ​​scenérie, duše Guilin scenérie a podstaty Guilin Scenerie.Scenérie Lijiang má pověst Shanqing, Shuixiu, Dongqi a Shimei.Z dálky jsou ti Qingshan Zhuo er v ságu loutků skupiny a každé zlaté kuře je nezávislé, jako je pero Boží.Rybářská loď v Jiangzhongu byla trochu a jeho hlas se vařil.Ve skupinách lidí, kteří pocházejí ze všech směrů, navštěvují starověké časy nebo navštěvují starověké časy, nebo si hrají s vodou nebo klidnou dovolenou, aby se jednalo o zelené hory, které nejsou obarveny, řeka a modrá voda.Cestování po řece Lijiang lodí můžete vidět na první pohled na odraz Qifeng, Bishui Qingshan, Shepherd Children Yoge a Fisherman.Jednoduchý pastorační a čerstvý vzduch -vše způsobuje, že se lidé cítí svěží.

Obytné domy na obou stranách úžiny, pavilonu a zlatého řepky, čiré lijiangové vody a horských paprsků s pasem zakořeněným jadeským pásem tvoří harmonický a agilní půdorys.V zorném poli se putovala malá loď a vařená vodní vlna byla poetičtější a baculatější.

V noci Lijiang pevně přitulil objetí přírody, jako dítě v náručí její matky a užíval si teplo tepla.Šťastní lidé Lijiang pili čistou lijiang vodu, koupali se v teplu Slunce, žili při východu slunce a západ slunce byl při západu slunce.

koordinovat:Guangxi Zhuang Autonomous Region, Guilin City, Lingchuan County, Lingchuan County, Moyashan Scenic Area, Lingchuan County

April Bay

Wuyuan je jedním z narození starověké kultury Huizhou a je známý jako jedna z „nejkrásnějších vesnic v Číně“.Toto je zástupce pastorační scenérie.

Zde je ráj pro to, kolik lidí si myslí a kolik lidí přemýšlí.Moon Bay of Jiang Xinzhou je pojmenován po kole zakřiveného měsíce.Při pohledu na to tekla zelená voda jezera tiše.V tuto chvíli jel několik lodí pomalu.Přišel den a soumrak a barevná záře se odrážela na jezeře a přidala trochu poetických pocitůMalování.

Moon Bay je pojmenován po ohybu v řece.Ostrov je jako půlměsíční měsíc a záliv vypadá jako háček.Když se Pentium Xingjiang elegantně otočil ve vesnici Shimen ve městě Qiou, byl v řece vyzdoben malý a vynikající Jiang Xinzhou.Tvar je přesně jako kolo obočí.

Celkový plánovací design měsíční zátoky je v programu ekologické ochrany ekologické ochrany „Yong Dang Green“ ve Wuyuan County.

Souřadnice: poblíž vesnice Jinpan, město Qiikou, Wuyuan County, Shangrao City, Shangrao City, provincie Jiangxi

05 Fisherman Wharf

Dalian, který byl vždy známý jako „Severní perla a romantický hlavní město“, se odráží hlavně na romantickém náměstí, zeleném prostoru, fontáně, přímou architektuře, až 41,5%městského zeleného pokrytí, je skutečné zahradní město.V jihovýchodním rohu městské oblasti je přístaviště s vynikající geografickou polohou, nejkrásnější Binhai Road v Dalianu na severu, obrovské žluté moře na jihu a evropská architektura je postavena podle Hongkongu Kultura Hangbu City v Evropě a ve Spojených státech přitahuje turisty ve všech směrech!

Fisherman’s Wharf je opravdu přístav.Podél cesty vedle přístavu chodte k moři.Mnoho lidí zachraňuje malé mořské plody na útesu u moře.Skutečným účelem terminálu našeho rybářského terminálu je ve skutečnosti držet se dál od shonu města, jíst a jíst!

Zde je tmavě modrá mořská voda, tiché rybářské lodě, drobné buržoazníky, příjemný mořský vánek a lahodné restaurace z mořských plodů.Zde je také „poslední rybářský přístav“ v Dalian City.

Když byly tělo a mysl, seděli v moři, nesli knihu, vyfukovali mořský vánek, sušili slunce, pili kávu a den, moje nálada byla velmi šťastná a já jsem se cítil velmi pohodlně.

koordinovat:Huntan Fisherman Wharf, Zhongshan District, Zhongshan District, Liaoning Province (Binhai Road)

06 Nanxijiang

Toto je řeka Nanxi,Hora se tyčí,Voda je chladná a obtížně leží;Zdálo se, že se starci vyhýbají čisté zemi světa,Taohua Yuanji v básních Tao Yuanming.

Pokud také milujete poezii a daleko, přijďte na řeku Nanxi.Těžká historická opona je skryta mezi horami a řekami, ale je obtížné zapomenout na přírodní hory a řeky.Unikátní krása a kouzlo krajiny Wenzhou mě však způsobily, že se cítím uvolněně a odděleně a dokonce zcela intoxikovaný.Pokud navštívíte Wenzhou, řeka Nanxi je nezbytným místem.Toto je okouzlující pohádka na Zemi.

Řeka Nanxi má romantiku Qingyu Yi Yaoyue a romantika zeleného lidoosu Luo je jako báseň; Příroda je úžasná.Vzhled přirozené krásy Nanxijiang obnovuje okamžik krásné krajiny a vypráví poetiku a malování řeky Nanxi, Tang Feng a Yun Yun starověké vesnice!

koordinovat:Vesnice Xiayi, město Hesheng, Yongjia County, Wenzhou City, provincie Zhejiang

07 Xin’anjiang

Ve stejné zemi jsou vždy na jaře některá místa.Když byl na konci února na začátku března stále na začátku března, nová galerie krajiny Anjiang v Yanxian County, Anhui představila předehru na jaro.Jednoduché vesnice si stále udržují chuť starých časů a klidná textura zůstane.Unikátní architektonické vlastnosti Huizhou dávají lidem komplikovanou a vynikající krásu.

Fangshe z růžových zdí je postaven na hoře, lidé žijí ve vodě a zelené hory a zelená voda zřídily pro lidi nejvhodnější životní prostředí.Lidé ve vesnici musí být plné zájmu života.Galerie jarního krajiny se změnila přes noc.Xin’anjiang dvaPobřeží je tmavě zelená hora, Huang Cancan’s Rapézované květiny a vesnice Hui Pai, jako skutečný svět Taoyuanu.Po raftingu se krajina nekonečně mění a růžové stěny na pobřeží jsou vrstveny, což způsobuje, že se lidé cítí jako „modré vlny linie lodi, lidé v obraze plavou“.

Srdce každého proudí v xin’anjiangu, jasném nebo agilním nebo poetickém.Vypadá to jako lehký inkoustový obraz.

Souřadnice: Yixian County, Huangshan City, provincie Anhui

08 Pingshan Grand Canyon

„Landform je zde bohatá a nádherná hybnost se pohybuje a nádherný tvar je příliš živý.“Reportér ze skupiny „Silk Road Pearl • Ecological Zhangye“ zpravodajský rozhovor komentoval Grand Canyon Zhangye Pingshan Lake.Stovky milionů let jsou nepokoj a příroda je magická.Zde je kaňon hluboký a vrcholy a kreativita přírody využívá kreativní sílu sekery duchů k vyryté barevné hory do bezkonkurenčního a vydatného svitku.Známý jako „lepší terminál“, „srovnatelný s Croth Grand Canyon“ a Silk Road od známých geologických odborníků a turistů z Číny geografického časopisu a známých čínských a zahraničních geologických odborníků a turistů!

Existují odborníci, vědci, nadšenci fotografií, mediální reportéři z celého světa a čtyři moře vidí nádherná slova nádherné scenérie Grand Canyon a používají nejkrásnější obrázek před světem. To může být dobře známo více lidem po celém světě.ŽítJe známá jako turistické malebné místo Pingshanu „Semporna, Čína, světově starověké Taoyuan“.Stanovte to.Zde jsou magická přírodní scenérie, historická kultura toastů a fúze lidových zvyků multi -etnicity na světě!

Tady jsou hory a hory a hory a řeky jsou krásné.Ve vodě z čiré a spodního rybníka je světelná loď jako sklíčko sklíčené;Pokud přijdete, je tady jako světový architektVrcholy a gulty „Construction“ vás určitě učiní očí závislostí!

koordinovat:019 Township Road, Tunbao Township, Enshi, Miao autonomní prefektura, Enshi Family Miao Autonomous Prefecture, provincie Hubei

09 Shennongxi

Shennongxi, původně nazývaná podél řeky, je tak mokrá, vodnatá a velmi uzemněná.Všichni jsou nadmořskou výškou2000Výška rýže, pod vrcholy je mnoho pramenů, vodní pole jsou Yang Yang, proudí do potoka a řeka je řeka a nakonec dorazí k řece Yangtze.

Na linii Shuangshen je Qingfeng slabý, naskládán v Xiquan, Kingfisher Rampant a vůně rostlin a stromů.Vzdálená Síchuan -Hubei Saltway Road je spojena mezi zelenými hory a bílými mraky v Shennongově vrcholu.Na vrcholu Shennongu jsou primitivní lesy FIR a alpské rododendrony.

Shennongxi, oblázky, modré vlny sněhu, mělká dna, pískovnice luhua květiny na březích řeky Longyuan, tisíce akrů pastoračních pastýřů v luopingové vesnici, přezdívka prázdného zpívání v kaňonu parrot a také sedm dírčích kašech V jeskyni sedmi jamek si vyhrazujte jednoduché lidové zvyky.Až se tam dostanete, možná budete chtít vzít most Iron Wire, vidět strom a vodopádu manžela a manželky a pak plavat v jeskyních Shennong atd., A co je důležitější, zažít záhadnou etnickou kulturu, ochutnat dobré jídlo a dobré Víno a opustit své srdce současně

koordinovat:Badjiang Avenue, Badong County, Enshi Tu, Hubei Province, Miao Autonomous Prefecture

10 rodina tří Gorges

Hlavním tělem tří Gorges je hora a na řece Yangtze jsou hory Qi.Na třech robotách je rodina, která má rodinu Tři Gorges.Kdybych si povzdechl, chtěl bych zůstat v rodině Three Gorges.Pokud mám trochu kvetoucí, chtěl bych to dát lidem Tři Gorges.Požádejte Jun, aby věděl, zda se bál začít s čistou vodou.Tři rohovky, ty, moje.Je předurčena být legendou.Slova „Pražské červené lidi“, pak srdce: Květy kvetou bez pobřeží, duše padla na Sichuan v Sichuanu.Neznal jsem kouř v opilce a sen byl ve snu chladný.Květiny a listy se nikdy neviděli po tisíce let a jejich osud a taneční pohyby a květiny nejsou vysvětleny.

Tři lidé, lidé, nespočet vlastního stylu, který vyprávěl jednoduchost lidí z Xiajiang.Je obklopena horami a řekami a styl je malebný: tradiční tři rohovky zavěšené budovy jsou zdobeny mezi horami a řekami.

Zde jsou hory s horami, něhou vody, kouzlo jeskyně, velkolepost vodopádu, temperament kamene, nebeská konstrukce extrémní povahy.tentoExistuje krása povodní;Zde je pustáná krása;Zde je krása femininity;Zde je více majestátní krásy.Zde, bílé stěny, zelené dlaždice, břidlicové silnice, malé mosty tekoucí voda zavěšená noha, mrtvá vinná hnízda, kulometní bunkry staré zákopy, podivná kamenná jeskyně starověké hrady, prostupující fantazie jako pohádka, krása zde je krása, krása zde cítit se hmataný;Krása zde dusí;Krása zde způsobuje, že se lidé cítí smutní.Snové, láska je stále.V háčku Gorge, Goshiho zpívá a tance, červená hortenzie v její ruce se třepotala a Girl Girl Gork Qingwan Girl je jasná.

koordinovat:Yiling District, Yichang City, Hubei provincie

Krajina do Číny,

Jako nepravidelnost krve a života.

V očích starověku se obočí šíří mezi hory a řeky,

Žijí a vitalita.

Dnes zobrazujeme v básních,

Podívejte se na tichou scénu na obrázku,

Je lepší jít je vidět osobně.

Když epidemie skončí, je vše dobře prosazováno,

Nezapomeňte ocenit velké hory a řeky vlasti!

Některé sítě zdrojů obrázků, kontaktujte prosím Xiaobian, abyste smazali, pokud dojde k porušení

KliknutímPodtržený textMůžete si prohlédnout[Černé písmo je přívěs o události]

  • 2022 Henan Secret Realm-nejkrásnější krajina Dabie Mountain 采 3 dny cesty s vlastním pohonem
  • 2022 Qingming Festival „Southern Anhui 318 Day Road Crossing“ Spring Spring Flower 3 dny butiku samo -řídící cesta
  • 2022 Qingming Festival-Henan Secret Realm Chashan Huahai 3. vynikající cesta s vlastním pohonem
  • 2022 Qingming Festival -yanyu Jiangnan -Flower Flower Sea 3 -Denní butik Self -Triving Journey
  • 2022 Linzhi Xueyu Peach Blossom Detaida Secret G318-G317 Self-pohonná cesta
  • 2022 Tajná říše západní Anhui-Jiangnan Tuchun Flower 5denní butik s vlastním pohonem
  • 2022 Huiyun-Wuyuan Huangshan Tu Chunhua 7denní butik s vlastním pohonem
  • 2022 Tibet Secret Realm-Bingchacha-Supu Shenshan na 21. okružní silnici
  • 2022 Xinjiang-Tibet G315-G219 Ali Unlung District 20. okružní silniční cesta s vlastním řízením
  • 2022 Zhengzhou-Tibet Challenge the Mount Everest Line na 20. butiku s vlastním pohonem
  • 2022 Colorful Guizhou Sades čistý zdraví půdy a volný čas 9. samostatné cesty

O ● o

You May Also Like

More From Author