Tisíce počasí Viz Čína | Dip Dip in Green and Painting Mountains and Rivers

Estimated read time 8 min read
Huanghe News Network (reportér Sun Yujia)Podporujte prevenci a kontrolu znečištění životního prostředí, nadále podporuje zelenou transformaci režimu vývoje a neustále podporuje zelenou odpovědní list vrcholů uhlíku a uhlíku a uhlíku … při pohledu zelené odpovědi na konstrukci ekologické civilizace Shanxi. Zelený rozvoj pokračuje v zkoumání nových silnic a snaží se dosáhnout harmonické symbiózy hospodářského rozvoje a ochrany životního prostředí.
Vytvořte bariéru a nakreslete ekologickou živou mapu
Jako jedno z těžkých průmyslových měst Shanxi Linfen vážně poškodila linfenskou část povodí Fenhe pro průmyslové emise.Aby se zabránilo toku odpadních vod a chaotickým prostředím, Linfen City odstranilo tisíce obtíží, zbourala 400 000 metrů čtverečních nelegálních budov a postavila dálnici z řeky; v celém městě.
V březnu Yangchun byl park Fenhe v Linfen City plný pulzujících.
Voda je jasná, pobřeží je zelená scenérie a tisíce duchovního ducha nejprve prozkoumá transformaci ekologického prostředí.
Každý rok v dubnu a říjnu je migrační sezóna Egrets.„Odvažoval jsem se vidět tolik volavek. Při pohledu na americké fotografické nadšence je to vizuální hostina.“Malebné místo v říčním parku Linfenfen se také hluboce cítí: „Ptáci, jako je Egret roky.
A to je jen malý mikrokosmos ekologické obnovy Shanxi.
Migrační ptáky Ecklons obývali a letěli v linfenské části povodí Fenhe.
Pragmatická strategie se transformuje v nekonečnou hnací sílu a výsledky ekologické obnovy jsou účinně zhuštěny.
V posledních letech je Shanxi jako základní následování „krajinou, lesy, jezera a tráva a písek“ a úzce využívá strategické příležitosti ekologické ochrany a vysoce kvalitního rozvoje žlutého povodí Perspektiva systémového inženýrství a esence globální perspektivy
Organizujte přípravu provinčního plánu ekologické obnovy půdy a vesmíru, vědecky naplánujte ekologický vzorec obnovy půdy a prostoru;
Energicky provádějí významné projekty pro ochranu a obnovení integrovaného ekosystému krajiny, lesů, jezer a písku a důrazně podporují ekologickou obnovu dolu;
V kombinaci s „demonstrací Qiancun a nápravou Wancun“ za účelem provedení komplexní sanace globální půdy;
Nympho
Tvrdá práce se vyplatí.V roce 2023 byl průměrný komplexní index kvality ovzduší v provincii Shanxi 4,48, což je pokles o 0,2%rok -po odečtení prachu překročil počet dnů, což bylo dosaženo podílu na provincii v provincii v provincii 76,4%, což bylo lepší než národní roční cíl provincie Shanxi 4,9 procentního bodu.Podíl vynikajících vodních útvarů na povrchových a vodních zemích provincie dosáhl 93,6%.
Nedávno byl vydán implementační plán „Provádění akčního plánu provincie Shanxi pro provincii pro neustálé zlepšování kvality ovzduší“, jehož cílem je podpořit transformaci průmyslových odvětví, energie a přepravy zelené nízké uhlíkové transformace, komplexně posilují Léčba znečištění obličeje, urychlení tvorby životního stylu zelené nízké karbonové produkce, uvědomte si, že realizace environmentální přínosy, ekonomické přínosy a sociální přínosy vyhrávají.
Aby se dále postavila krásný obrázek oblohy modré, jasné a zelené zelené, Shanxiho stopy se nadále pohybují vpřed.
Půjčováním zeleného zlata, psaní zelených a bohatých vítězných odpovědí
Luliang City Lanxian County JieheKou Town se nachází ve vysokém svahu spraši.Vzhledem k tomu, že mořský buckthorn je chladný a sucho, může také zabránit úniku povodně a ztrátu půdy.
Za účelem posílení příjmu vesničanů jsou ve vesnici umístěny místní proces. a roční příjem členů družstva se zvyšuje o více než 20 000 juanů.
Od implementace vracející se zemědělské půdy do lesů v roce 2018 se celkem 2532 hektarů písku ve městě JieheKou stalo lesem Seabuckthorn.
V lese Seabuckthorn jsou farmáři ovoce zaneprázdněni řezáním a oplodněním.
Buckthorn Lu Liang je plný kulaté a zaoblené nutriční hodnoty.(Mapa dat)
Snahy o výrobu průmyslové struktury „světla“, ekonomická forma „zelená“ a vývoj kvality se v posledních letech staly „vynikajícími“. charakteristiky.
Spoléháme se na regionální přírodní zdroje, výhody ekologického prostředí a jedinečné lidské ekosystémy v okrese Zuoquan, Jinzhong City, vynaložíme se veškeré úsilí k vybudování „mezinárodní základny náčrtu v severní Číně“, aktivně propagujeme ekonomiku ekologického majetku a plně prozkoumáme výhody a plně prozkoumáme výhody Vývoj vlašských ořechů, Forsythia a Heiyama.
Prostřednictvím řady účinných a účinných opatření, jako je ekologická obnova, prevence znečištění, návratnost zemědělské půdy do lesů a správa řek a jezer, komplexně propagovala práci ekologické civilizační konstrukce a vyřadila praxi „teorie dvou hor“ ;;
Nympho
Každá živá praxe ukazuje odhodlanou vůli a prudkou vášeň odhodlání lidí podpořit transformaci „dvou hor“.
Energetická redukce uhlíku, podpora ekologické transformace a vývoje
Chůze po stezkách ve vesnici Zhuangshang, Minan Town, Ruicheng County, Yuncheng City, řady „elektronických teras“ v řadě fotovoltaických elektráren na střechách zemědělské půdy a v gulty na zemědělské půdě jsou naskládány, které nepřetržitě přepravují elektřinu.
Dům Zhang Baomin je průkopníkem energetické revoluce ve vesnici a brzy vstoupil do nového života „nulového uhlíku“.„V roce 2016 byla naše vesnice schválena tak, aby se stala jedinou krajskou fotovoltaickou vedoucí základnou v zemi. V roce 2020 se v naší vesnici usadil technický projekt„ optického skladovacího obchodu “, takže dosáhlo více než 90 domácností ve vesnici Elektrifikace.
V celé vesnici Zhuang Shang je v současné době 2 MC 3 800 fotovoltaiků. Emise oxidu uhličitého o 2450 tun, snižujte kouř a prach a snižujte kouř a prach.V dubnu loňského roku získala vesnice Zhuangshang titul „China Zero Carbon Village Demonstration Village“ Global Environment Fund, oddělení plánování rozvoje OSN a ministerstvo zemědělství a ministerstva venkova.
Village Zhuangshang získala titul „China Zero Carbon Village Demonstration Village“.
Jako národní zdroje na základě ekonomické transformace Komplexní podpůrná reformní pilotní zóna a pilotní provincie komplexní reformy národní energetické revoluce byl koncept zeleného a nízkého karbonu integrován do všech aspektů vývoje Shanxi.
Až dosud si provincie vybudovala celkem 18 inteligentních uhelných dolů s rozložením 30 zelených těžby uhelných dolů, s pokročilou výrobní kapacitou 81%; Sady, 600 000 kilowattů a nad jednotky, jednotky nad nebo nad nimi zabírají „polovinu země“;
Současně Shanxi důrazně podporoval vývoj a využití větrné energie, sluneční energie, čerpacího skladování, vodíkové energie, geotermální energie a energie biomasy a instalace nové energie a čisté energie v provincii představovala 45,83%.
Světelná deska Xiaxiánského města Xiaxian Single Crystal Silicon.
S nepřetržitým zrychlením přeměny nové a staré kinetické energie je důvěra a důvěra v podporu stálého hospodářského růstu a nepřetržité optimalizace životního prostředí ještě více sebevědomě.
V roce 2024 konference o provinční energetické práci Shanxi navrhla, aby Shanxi převzal hlavní linii urychlení plánování a výstavby nového energetického systému, lepší celkový vývoj a zabezpečení, koordinační záruka energie a zelenou transformaci a plně vytvoří pilotní zónu v komplexu reforma energetické revoluce.
Cíl je jasný a vidět všechny teky.Pokračujte v propagaci transformace energetické zelené a nízkého karbonu a v roce 2027 podporují inteligenci uhelných dolů provincie; … Shanxi Shanxi ukazuje misi provincií energetiky po celé zemi.
Cesta je plná silného větru a těžká odpovědnost bojuje.Od zvyšování zelené a zelené znečištění po transformační kanál „Dva hor“ po zelenou transformaci metody vývoje a neustále podporuje dnes uhlíkovou neutralitu uhlík.
Zdroj: Huanghe News Network
Zpráva/zpětná vazba

You May Also Like

More From Author