Disciplinární síť se objevila na 83. výstavě China Education Equipment se zaměřením na „digitální zmocnění, dobré pro každou lekci“

Estimated read time 6 min read

& EMSP; od 19. do 21. dubna se konala výstava 83. Čína v Mezinárodním středisku výstavy Chongqing.Letošní výstava dekorace přilákala více než 1 000 společností doma i v zahraničí, aby se zúčastnilo výstavy, a komplexně demonstruje produkty a služby vzdělávacího výuky a řízení vzdělávání v oblasti výuky základního vzdělávání, odborné vzdělávání a další scénáře aplikací a podporuje výměny průmyslu a podporuje výměny průmyslu a podporuje výměny průmyslu a podporuje výměny průmyslu průmyslových výměn a vývoj v kontextu digitální transformace.

& emsp;Digitální zdroje+digitální nástroje & Ensp;

& EMSP; Nové služby, odrážející nové nové služby, odrážejí nové nové služby, odrážejí nové nové služby, odrážejí nové nové služby, odrážejí nové nové služby, odrážejí nové nové služby, odrážejí nové nové služby, odrážejí nové nové služby, odrážejí novou novou službu, která, která, která, která, která odrážejí novou novou službu, která, která Odráží novou novou inovativní aplikaci technologie a nové koncepty v oblasti vzdělávání a výuky vám přineslo osvěžující pohled na pohled.

& EMSP;Učitel Li ze střední školy v Chongqingu hledal v online škole část „účelu účelu“. Kvalitní zdroje! To je kvůli digitálnímu zdroji disciplinární sítě po dobu 20 let.Kromě toho jsou také milovány funkce online škol, diskusí s více lidmi, jednorázové přednášky, inspekce přípravy a management založené na škole. pohodlněji zvládnuto. “

& EMSP; Zadejte větu do počítače do počítače. “Chci seskupit sadu matematiky na střední škole, testovací papíry jednotky a kapitolu průvodce, střední obtíž, 8 témat, 4 více možností, 4 prázdné Otázky, 6 zodpovězení otázek “, okamžitě to dostal sadu uspokojivých zkušebních dokumentů.Realizace této služby je založena na podpoře Inteligentní banky pro otázky a modelu AI s více než 21 miliony otázek, což výrazně zlepšilo pracovní efektivitu učitelů.

& emsp; & emsp; e 卷通 的 智能 阅卷 服务 也 吸引 了 许多 关注 , 一 生成 , 不 改变 学生线 下答 题 的 , , 实现 实现 阅卷 并 自动 收集 及 , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Personalizovaná zpráva o učení poskytuje učitelům a studentům služby, jako je multidimenzionální diagnostika učení, přesné a flexibilní tlačné otázky, aby bylo dosaženo výuky a přesné výuky podle jejich schopnosti.

& EMSP; na výstavě; růst učitelů.

& EMSP; Na společnou zkoušku se přihlásí milion uchazečů.Je třeba zmínit, že také používá technologii Big Data k poskytování komplexních analytických zpráv po testu, a kombinuje kvantitativní dotazovací banku předmětu, aby poskytla personalizovaný plán zlepšení ke zlepšení efektivity přípravy testu.

& EMSP;Na tréninkové platformě AI v disciplíně sítě kombinuje třída více než 40 000 řádků cenné zkušenosti tisíců vynikajících učitelů, včetně národního umělce, hlavního spisovatele učebnice a učitelů páteře atd.Učitelé mohou kdykoli porušit omezení času a prostoru a dosáhnout online autonomního učení.

& emsp;Otevřené zdroje a technické schopnosti a entaties & Ensp;

& EMSP;V této digitální změně disciplinární síť doufá, že prostřednictvím digitálních zdrojů, digitálních nástrojů a technických schopností, které byly po mnoho let otevřeny vnějším světě, bude transformace a modernizace tohoto odvětví zdůrazněna k dosažení vysoce kvalitního rozvoje s partnery.

& EMSP;Otevřená platforma ukazuje úžasné případy spolupráce v oborech učebních strojů, chytrých tabulí, tiskáren, přesných výuce, nesprávných otázek, skenování pera, interaktivní učebny, reportování dobrovolníků a svitky. , Reading Lang, Liangli, Step -by -krok s vysokou úrovní partnery.

& EMSP;Disciplinární síťová kniha City využila schopnosti a zkušenosti s více než 600 vydavatelskými jednotkami k poskytnutí kompletního řešení digitální výuky pro tradiční vydavatelské jednotky.Služba Zhishu bude digitální a strukturována výukou pomocného obsahu papíru, realizací podpůrné a distribuce digitálního obsahu a poskytnutím praktických funkcí, jako je korekce fotoaparátu, nesprávné otázky zahrnují/tisk a trénink variant. skutečně zlepšit kvalitu a efektivitu učení a vytvořit nový ekosystém „inteligentní vzdělávací pomoci AI“.

& emsp;& EMSP;

& EMSP; digitálních aplikací.

& EMSP; Třídy, třídy po domácích úkolech, zkušebních papírech) a školení školení učitelů, vyřeší nepříjemnost přepínání více produktů aplikačních scénářů a pomáhá rafinovanému učení školy.Shromažďování a analýza masivních dat, vizualizace dat, vytváření exkluzivních datových center uživatelů, poskytování celkových služeb pro prohlížení dat pro školy a regiony a poskytování manažerům rozhodovací podpory.

& EMSP; Vstupní zkoušky, pokrývající 30 hlavních profesionálních a 142 kurzů.Tyto zdroje pokrývají scénáře, jako je současná příprava tříd, současná příprava, příprava přijímací zkoušky na vysoké škole, protějšky, jediné náborové soutěže, dovednostní soutěže a úroveň zkoušek, aby pomohla odborné vzdělávání a učitelskou práci, která provozuje vlastní „zrychlení“, aby podpořila intenzivní vývoj v rámci intenzivního rozvoje. průmysl.

& EMSP;Disciplinární síť je prvním autorským právem v oblasti K12 schváleného Pekingským autorským úřadem.Disciplinární síť také prostřednictvím pokročilých technických prostředků a přísného sekundárního mechanismu umělého auditu a použití vizuálního řízení autorských práv k další ochraně práv tvůrců a aktivně reagovat na stavební opatření práv duševního vlastnictví.

& emsp;& EMSP;

& EMSP; na výstavě disciplína oficiálně vydala kompilaci výuky „vzdělávání slavných učitelů“ a měla odborné diskuse a výměny „AI+Education“.Na scéně se také konal knižní dárek, který sdílel limitovanou edici vzdělávání „Master Teachers ‚Education“ pedagogům po celé zemi, kteří přišli sledovat výstavy.Tato kompilace pedagogických zkušeností byla zkompilována národními odborníky na vzdělávání a učiteli prvního -linie. Inovace a rozvoj „,„ Integrace hodnocení výuky “, včetně 26 článků, z nichž každý obsahuje mnoho nejnovějších vzdělávacích poznatků, které obsahují extrémně vysoký obsah zlata.

You May Also Like

More From Author