Je vyhlášen seznam první dávky povinného vzdělávání pro povinné vzdělávání a je vybrán okres Qingdao

Estimated read time 2 min read

Qingdao Daily/Guanhai News, 26. dubna. Nedávno na národním vzdělávacím dohledu a krajském regionálním povinném vzdělávání Vyvážená asociace pro dohled nad rozvojem a hodnotíním rozvoje, 56 „Národní povinné vzdělávání Vysoko kvalitní vyvážené rozvojové hrabství (města, okresy)“ Seznam Licang byl oficiálně identifikován jako první dávka národního povinného vzdělávání Vyvážená rozvojová hranice (města, okresy).

Okresní výbor Li Cang a okresní vláda vždy považovali vysokou kvalitu a vyvážený rozvoj povinného vzdělávání a podporovali spravedlnost vzdělávání za strategický úkol hospodářského a sociálního rozvoje v regionu. Vyvážený a vysoce kvalitní rozvoj regionálního vzdělávání.

Od založení práce se Li Cang Education vždy dodržovalo vedení socialistické ideologie Nejvyššího vůdce v nové éře, zavedla základní úkoly lidu v Liveshu a zabavila městskou stranu Qingdao a základní vzdělávání pro vládu pro městskou vládu pro základní vzdělávání pro vládu pro městskou vládu pro základní vzdělávání pro vládu pro městskou vládu pro základní vzdělávání vlády pro městskou vládu pro základní vzdělávání vlády pro městskou vládu a obecní vládu pro základní vzdělávání vlády pro městskou vládu a obecní vládu. Zdroje s vysokou kvalitou. vysoce kvalitní rozvoj celého regionu.(Qingdao Daily/Guanhai novinář Zhang Jin Zhao Li)

You May Also Like

More From Author