Vytvořte nový benchmark pro módu, Boshi Innovation spustila bundu série Urban Light -outdoor série

Estimated read time 3 min read

Na křižovatce módy a funkcí Bosideng nedávno vedl trend a spustil nový opalovací krém na série městských světelných světel, který nejen přinesl náznak chladu do horkého léta, ale také se stal městskou populací svým módním designem a stal Inovační technologie.

Bosideng, značka, která začala v roce 1976. Po 48 letech profesionálního akumulace se rozrostla ze společnosti zaměřené na bundy do vůdců vedoucího průmyslu Global Down Jacket.Díky své vynikající kvalitě a vynikajícím výkonu tepla získaly produkty Down Jacket laskavost více než 200 milionů spotřebitelů na celém světě a vyhráli prodejního šampiona kategorie Down Jacket na čínském trhu po dobu 28 po sobě jdoucích let, s hodnotou značky hodnoty značky 88,5 miliardy juanů.

Bosideng zde však nezastavil.V posledních letech, s neustálým růstem poptávky po trhu s opalovacím krémem, Bosidin tuto změnu trhu citlivě zachytil a založil profesionální bundu pro opalování, která se vyvíjí a navrhuje více v souladu s potřebami čínských lidí.Od roku 2020 Bosideng nadále prozkoumává a zkouší tkaniny, technologické funkce, barvu, verzi a pohodlí a snaží se vyřešit body bolesti na ochranu proti slunci.

V roce 2022 společnost Bosideng vypracovala standardy vysoce kvalitních slunečních bundy v souzvuku a úspěšně spustila řadu profesionálních a módních produktů pro opalování.Do roku 2023 vstoupila do nové fáze společnosti Bosideng’s Sunscreen Technology, což vedlo inovace a rozvoj s konceptem udržitelného rozvoje „nebojí se umývat a trvalý opalovací krém“.

Dnes, v tomto létě, Bosideng znovu upgradoval produkt a otevřel éru opalovacího krému 2.0.Nově spuštěné sluneční oděvy Urban Light -Outdoors nejen věnují pozornost vývoji profesionálních funkcí opalovacích krémů, ale také tvrdě pracují na barvách módy a designu verzí.Tato série produktů přerušila jedinou formu tradičního opalovacího krému a vstříknula více módních prvků a funkčních vzorů.

Na úpatí jezera Yanqi na úpatí Yan Shan v Pekingu byl Bosidin Ying Ying pozván na 14. mezinárodní filmový festival v Pekingu a uspořádal první světovou přehlídku krémů.Tato velká show nejenže ukazuje nejnovější úspěchy Bosidengu v oblasti opalovacího krému, ale také ukazuje svou pozici jako vůdce módy.Styly opalovacích krémů v pořadu jsou rozmanité a bohaté na barvy.

Mezi nimi se „Show+Urban Light Outdoor“ zaměřuje na koncept „bundy krémů a funkčnější bundy“.Takový výkon opalovacího krému stačí k řešení silného ultrafialového záření v létě.Pokud jde o design verzí, sada ženského krému používá pas a tenkou bombu.Tento design nejen udržuje ženy osvěžující v horkém letním dni, ale také ukazuje elegantní postavové linie.Bundy pro opalovací krém na opalovací krém používají ultra -osvětlení 20D tkanin a fyzická prodyšná technologie+prodyšné technologické textilie s opalovacím i duálním prodyšným pohodlím.Ať už se jedná o každodenní dojíždění nebo venkovní sporty, může poskytnout komplexní ochranu před sluncem a pohodlný oblékání.

You May Also Like

More From Author