Americký spisovatel: Počet turistů v Číně stoupal a uvolnil pozitivní signály

Americký spisovatel Mario Cavolo napsal 18. května v „China Daily“, že od doby, kdy Čína neustále rozšířila svůj vízum „Circle of Friends“ a zvýšila mezinárodní lety, aby přilákala zahraniční turisty.Nyní se zdá, že tato opatření dosáhla pozoruhodných výsledků.
Při cestování do Číny se můžete dozvědět o skutečné Číně
Článek poukázal na to, že v prvním čtvrtletí letošního roku přišel počet cizinců do Číny více než třikrát ve srovnání se stejným obdobím roku 2023. Kumulativní vydávání víza cizinců bylo 466 000, což je nárůst o 118,8% – rok – rok – rok – rok – rok 118,8% – rok – rok 118,8% – rok – o 118,8% – nárůst o 118,8% – nárůst o 118,8% – nárůst o 118,8% – nárůst o 118,8% – nárůst o 118,8% – nárůst o 118,8%. na -roční.Pokud tito zahraniční turisté chodí více a vypadají více, pochopí skutečnou Čínu a uvědomí si, že negativní informace Spojených států a Západu jsou pro negativní informace o politické motivaci neudržitelné.
Čínská optimalizovaná vízová politika, zvýšení mezinárodních letů a podpora kulturních výměn mezi Číňany a zahraničními lidmi.Ve skutečnosti jsou pro mezinárodní burzy důležité kulturní výměny a komunikace.
Čínská vláda musí ve Spojených státech odhalit zvěsti.Někteří západní média a vědci například tvrdí, že posílení sociálního dohledu v Číně může způsobit, že zahraniční turisté se budou cítit nepříjemně.Tento argument ve skutečnosti nemá vůbec žádný základ.Jako cizinec, který žije v Číně 25 let, může autor zaručit zahraničním turistům, že nic takového vůbec neexistuje.Ve skutečnosti většina zahraničních lidí věří, že si zde mohou užít svobodnější, stabilnější a bezpečnější život.
Existují také zvěsti, že cizinci nemohou používat čínský mobilní platební systém.Ve skutečnosti je tato obava také zbytečná.Rodina autora přišla do Číny poprvé začátkem května a úspěšně svázala účet Alipay kreditní kartou USA.
Počet turistů v Číně roste a uvolňuje pozitivní signály
Analýza článku uvádí, že jak Čína rozšířila rozsah uplatňování 72/144 -houbové víza -Visa -bez politiky do 54 zemí a počet zahraničních turistů, kteří cestují do Číny za účelem soudu v Číně, Německo v Číně v Číně, Německo v Číně, Německo , Itálie, Nizozemsko, Španělsko a Malajsie, počet zahraničních turistů, kteří cestují do Číny, podstatný nárůst.V prvním čtvrtletí letošního roku bylo 1,988 milionu cizích zemí bez víz, což je nárůst o 266,1%rok -o rok.
Mezi turistické destinace upřednostňované zahraničními turisty patří Šanghaj, Peking, provincie Guangzhou a Shenzhen, Shenzhen, Sanya City, Hainan provincie a Chengdu, provincie Sichuan.Kultura a turistické atrakce těchto měst mohou podporovat kulturní výměny a podporovat další rozvoj Číny.
Podle nejnovějšího průzkumu důvěryhodnosti cestovního ruchu Světové turistické organizace OSN se bude dále zvýšit počet zahraničních turistů, kteří letos cestují do Číny. pokračovat.
Rovněž stojí za zmínku, že stále více video bloggerů cestuje do Číny a publikuje videa na platformách sociálních médií, aby přispěla k rozvoji čínského cestovního ruchu.
Zajímavé je, že velké množství zahraničních turistů naříká, že Čína je v bezpečí.Dnes je Čína nejbezpečnější, stabilní a nejúspěšnější zemí na světě.Zahraniční turisté si mohou užít scenérii a užívat si života.
(Edit: Yan Yujie Wang Hui)
Zdroj: China Daily.com
Zpráva/zpětná vazba

You May Also Like

More From Author