Komerční místa | Kombinace formátů multibusiness, obchodní+expanze modelu, chengdu obchodní trh inovace iterativní síla výstavy

Estimated read time 5 min read
Over Reportér Zhang Xuan
S otevřením města Tianfu na konci roku 2023 a otevřením Olezhongu na začátku roku 2024 se stávající komerční oblast Chengdu zvýšila na 8 146 923 metrů čtverečních. trh v roce 2024.V souvislosti s nepřetržitou prosperitou a rozvojem obchodní oblasti v Chengdu, nepřetržitý vznik rozvíjejících se projektů a nepřetržité inovace stávajícího obchodu vstříkly novou vitalitu na obchodní trh v Chengdu.
Nové komerční polohování je neustále nové
Kombinace multibusiness poskytuje silnou motivaci pro růst spotřebitelů
Ačkoli nová míra komerčního růstu v Chengdu v roce 2024, téma pokračovalo.Vzhled LUHU CPI je diskuse.Chengdu Wenjiang Xuhui se chystá otevřít 31. května. Přitahovalo se více než 240+ značek, ve kterých první obchod představoval více než 30%, což přitahovalo velkou pozornost.
Uvádí se, že Chengdu Wenjiang Xuhui Cmall je naplánován na oficiální otevření 31. května.Komerční prezident Xuhui Peng Peixi řekl, že Chengdu Wenjiang Xuhui Cmall, jako první velký komerční komplex Wenjiang University, je zavázán k vytvoření nového centra zábavy a novým životním stylem a spotřebitelským zážitkem. město.
S vlastní přitažlivost značky společnosti Xuhui Business, vysoce kvalitní provozní silou a dobrou reputací spolupráce značky přinese zavedení více značek prvních enterry na regionální zákaznickou základnu novou zkušenost spotřebitelů.Projekt je přesně umístěn jako „Nové centrum hudby Chaoshun“.Slavná móda Uniqlo, MLB módních kulturních vedení značky, nový obraz knihkupectví Sicis, novou značku čaje Naixue’s Tea a Overlord Tea Junction a další mladé rozložení značky budou upřednostňovány mladými skupinami.Chengdu Wenjiang Xuhui Cmall se zaměřuje na portfolio značky, představila čínskou značku Hvězdy HED HEAD, domácí high -end kinema Happy Blue Ocean International Studios a populární značky horkých pot, atd., Což ztělesňuje diverzifikovanou scénu noční spotřeby.Projekt staví 10 -metrů -vysoký prostor pro dětský prostor, který poskytuje mladým rodinám cestování rodičům navíc. Institut pro umělecké malířské a kaligrafické malířské a kaligrafické institut pro umělecké vzdělávání a značka Fashion Children’s Clothing Little Mo & Co. atd. Poskytne pro rodiny rodičovské rodiny jednorázovou dětskou ekologickou řetězovou službu.
Akciové podnikání se neustále vyvíjí
Business+Model Expansion Consunge Růst Růst
Současně se také neustále vyvíjí akcie v Chengdu.Inovace modelu Business+nejen rozšiřuje prodloužení růstu spotřeby, ale také vstřikuje novou vitalitu na trh.Hlavní podnikání pokračovalo v iteraci, pokud jde o portfolio značky, rafinované operace, propagační činnosti a členské služby.Neustálým vyvíjením komerčního růstu průlomu úspěchu.
V roce 2024, v první čtvrtině Chengdu Xiyu Sky Street, byly nově otevřeny speciality značky, jako je Tommy Hilfiger, Holi Lai, čaj Jincheng, Anta a Luolai Home Textiles. Zařízení Chengdu První výstava, Xiaomi New Photography Exhibition atd.V prvním čtvrtletí průměrný měsíční tržby o 128 milionů, nárůst o 17,8%rok -za rok a denní průměrný tok cestujících o 65 300, což je nárůst o 21%.
A s popularitou venkovního životního stylu, v dubnu 2024, Chengdu Xizhengtian Street a největší ulice v zemi -new Golden Bull Park do hloubky, se zaměřením na park -styl Tod Business District, zahájil krásný život „návštěva“ Plánování metod parku, propojení emocí občanů, využívající provoz sociálních médií s dary s vysokou hodnotou pro podporu přirozeného životního stylu.Model „Park+Business“ rozšiřuje scény života a odvozuje jedinečnou komerční estetiku.
Spotřební síla je i nadále silná
Skundové centrum Chengdu bylo uvedeno v období úpravy
V prvním čtvrtletí byl podle statistik dat relativně aktivní maloobchodní trh s vysokou kvalitou.Tento růst ukazuje silnou motivaci komerčního trhu v Chengdu a také naznačuje, že iterativní iterace Chengdu a úzce se přizpůsobuje pozitivní situaci změn v poptávce spotřebitelů.
Jia Xuan, pomocná ředitelka výzkumného oddělení v okrese Huaxi v Dade Liang, zdůraznila, že stávající akcie trhu s vysokou kvalitou maloobchodního majetku v Chengdu překročily 8 milionů metrů čtverečních, za druhé pouze v Pekingu a Šanghaji Intenzivnější.
Jia Xuan dále zdůraznila, že v posledních letech se vývoj v posledních letech rychle vyvíjel a na konci roku 2023 byla populace.Podle údajů se společnost Chengdu stala druhým provinčním kapitálem druhého maloobchodního tržebního tržeb v Chengdu v roce 2023, podpora populační základny a prosperita podnikání. Yuan.
Vzestup rozvíjejících se projektů a transformace a přizpůsobení akciového podnikání společně podporuje nepřetržitý pokrok trhu.V budoucnu se očekává, že obchodní trh v Chengdu, s nepřetržitou prosperitou spotřební síly a intenzifikací konkurence na trhu, bude i nadále udržovat vysokou aktivitu, což spotřebitelům přinese diverzifikovanější a kvalitnější spotřební zkušenost.
Zpráva/zpětná vazba

You May Also Like

More From Author