Varování vše: Dejte si pozor na tyto 5 typů umělých syntetických potravin, bohatých na přísady a vyhýbejte se jídlu pro zdraví

Estimated read time 5 min read

Ačkoli se incident 315 stal historií, naše každodenní zdraví nelze ignorovat.Kromě problémů vystavených stranou musíme také věnovat pozornost skrytým nebezpečím skryté bezpečnosti potravin v každodenním životě.Následujících pět běžných a dobře uvolněných „syntetických“ potravin by mělo být opatrné, protože jsou bohaté na přísady.

Nejprve si promluvme o „umělé“ kachní krvi.Skutečnou kachní krev je často obtížné uspokojit kvůli jeho nedostatku.Výstup kachní krve na trhu je však obrovský, zejména v restauracích s horkými hrncemi, kachní krev se stala nutností -má jídlo.V reakci na tržní poptávku přijali někteří výrobci prostředky „technologie a inovací“ a používali chemikálie k napodobování chuti kachní krve.Tato syntetická kachní krev je speciálně ošetřena a může zůstat něžná, i když se vaří po dlouhou dobu.

Syntetická kachní krev je fúzí prostřednictvím rostlinného proteinu nebo jiných složek s vhodným množstvím přísad, jako jsou koagulanty (jako je kara guma, guma), koření (jako je sůl a koření), stabilizátory (jako je lignol), a mohou dokonce obsahovat Pigment a dokonce i pigmentace a dokonce i pigmentace vyhlásily k dosažení ideální textury a chuti.Ačkoli je chuť svůdná, přirozená kachní krev bez přísad je zdravější.

Další je „syntetický“ kuřecí kotleta.V průmyslu rychlého občerstvení se kuřecí výrobky často zpracovávají na plné -křupavé kuřecí steaky, ale často na úvěr přísad.Syntetický kuřecí kotleta obvykle obsahuje plniva, zahušťovače a konzervační látky, aby se zvýšila hmotnost a chuť.Ačkoli lahodná, nadměrná spotřeba může mít potenciální účinky na zdraví, takže by měla být konzumována ve vhodném množství a priorita se rozhodne používat produkty vyrobené přírodními suroviny.

Při zmizení miláčků dětského jídla, kuřecího kotleta je vždy zaměřením davů kolem kampusu a stánků s občerstvením.Zlatá a svůdná kůže, doprovázená rajčatovou omáčkou Wuxiang, vyzařuje vůni ústa.Musíme však zacházet s dětmi opatrně pro dětskou stravu a není vhodné pro nadměrnou spotřebu.

Obvyklý proces kuřecího steaku je těžkopádný.Naproti tomu ty, které tak vyvolávají „syntetické kuřecí steaky“, používají horší -kvalitní kuřecí rohy smíchané s jinými masami, plus koagulanty (jako je brillon, cukr z mořských řas), pigment a konzervační látky.Ačkoli tyto přísady zvyšují chuť a chuť, dlouhodobý nadměrný příjem je bezpochyby ohrožen zdravím a opakovaně používaný smažený olej přidal další zdravotní rizika.

Podobně jsou na dětských stolech pro dětské hrnce také nepostradatelné koule.Produkce těchto koulí je však často naplněna nadměrnými přísadami, příchutěmi a umělými pigmenty.V zmrazené zóně v supermarketu nejsou rybí koule, kuličky na krevety, hovězí koule a vepřové koule odvozeny od čistého masa a nemusí existovat ani skutečná masa, která si zaslouží naše myšlenky.

1. Léčivé pokušení dušeného: kouzlo horkých hrnců pocházelo z jeho rozmanitého vzorce, včetně různých koření, příchutí, škrobu, rostlinného proteinu a dalších surovin.S ohledem na nadměrné umělé dodatky se však doporučuje, abyste si ji mírně jedli a zároveň si užívali, zejména pro děti, opatrnější.

2. Přirozené a umělé srovnání: letní zánět.Skutečný mořský kriket je odvozen od medúzy oceánu.Umělé mořské krikety jsou však složeny z chemických složek, jako je algina sodný, chlorid vápník a kamenec prostřednictvím smíšených účinků lepidla a koření. jinak.

3. Nová tvář fanoušků sladkých brambor: Proces výrobního procesu tradičních sladkých bramborových nudlí pocházející z přírody a je vyroben ze sladkého bramborového škrobu ručně.Na trhu jsou však také „syntéza“.Ačkoli to poskytuje více možností pro spotřebitele, umělé stopy za ním a možné přísady jsou hodné našich myšlenek.

Sladký bramborový prášek je pojmenován po surovině ve svém názvu.Status quo na trhu je však znepokojivý.

Aby se snížily náklady, v nich se někteří obchodníci míchají škrob kasava.Přiměřené množství lepidla na potraviny je pro lidské tělo neškodné, ale aby mohli sledovat vzhled a chuť, někteří špatní obchodníci budou používat inkoust, průmyslový parafin nebo umělý syntetický pigment, takže netvolné sladké bramborové nudle mohou také ukázat podobný smysl.Dokud to prostě hoří, černý kouř odhaluje pravdu, takže bychom měli jíst opatrně.

You May Also Like

More From Author