Jak se mohu vyhnout zraněním odborné zdraví?Odezva CDC

Čínská zpravodajská služba, 25. dubna. V odpoledních hodinách 25. dubna uspořádal Národní výbor pro zdraví a zdraví tiskovou konferenci, aby zavedl příslušnou situaci propagandistického týdne zákona o prevenci nemocí.SUN Xin, ředitel střediska pro kontrolu a otravu v čínském centru a kontrole čínského centra pro kontrolu a kontrolu čínského centra pro kontrolu a kontrolu v čínském centru, uvedl, že zaměstnavatelé s rizikovými chorobami v zaměstnání by měli zaměstnance s pracovními onemocněními s onemocněním v oblasti profesních onemocnění, uvedli, že odborníci na jejich práci, ředitel profesionálního zdraví a kontrolního střediska pro kontrolu a otravu v čínském centru a kontrolu v čínském centru pro kontrolu a kontrolu v Číně, uvedli, že pracovníci a zájmy při práci s pracovními onemocněními, ředitel střediska pro kontrolu a otravy v čínském centru a kontrolu v čínském středisku pro kontrolu a kontrolu otravy v čínském centru a kontrolu otravy, uvedli Nebezpečí provádění zkoušek na zdraví
Sun Xin představil, že zdravotní práva jsou nejzákladnějšími zdravotními právy a zájmy pracovníků. Rehabilitační práva a zájmy.Abych to shrnul, nejprve musíte plnit několik povinností od zaměstnavatele: Nejprve, abyste mohli provést oznámení o smlouvě, když zaměstnavatel existuje v nebezpečích nemocí v zaměstnání, podepíše pracovní smlouvu s pracovníky. Zařízení a další záruky, to má nejprve provést oznámení o smlouvě.Druhým je splnění upozornění na varování.Například, stejně jako bezpečnost provozu, pokud na pracovišti existují riziko onemocnění profesních onemocnění, musí být naše pozice a vybavení označeny ve zjevné poloze ve formě grafiky nebo varování. V této práci.
Kromě toho zaměstnavatelé s rizikem chorob v povolání pravidelně organizují pracovníky, kteří se týkají poškození pracovních chorob, aby prováděli několik fází. Zkoušky, včetně při odchodu z práce, dochází zejména k dlouhému poškození zdraví a zdravotní zkoušky by měly být podrobeny.
Pokud dojde k riziku nemoci v zaměstnání, je nutné pravidelně provádět testování a hodnocení, informovat pracovníky písemně a informovat je v Bulletin Board.
Zaměstnavatelé s rizikem chorob v zaměstnání by měli pracovníkům poskytovat jednotlivé ochranné potřeby, které splňují národní standardy, včetně ochranných masek a zátkových zátrů uší.Kromě toho, jakmile dojde k podezření na onemocnění pracovních nebo pracovních onemocnění, je zaměstnavatel zodpovědný za organizaci pracovních pacientů pro diagnostiku a identifikaci, včetně následné rehabilitace léčby.
Během pracovního procesu by se pracovníci měli přísně dodržovat předpisy o bezpečnosti.
Zpráva/zpětná vazba

You May Also Like

More From Author